Oraşul Râșnov : PsiControl, producator de electronice pe baza de proiect,a ianugurat astăzi noua hală de producție din Râșnov

0
170

PsiControl, firma care dezvoltă produse electronice pe baza de proiect și care deține o fabrică la Râșnov a ianugurat astăzi noua hală de producție din Râșnov.

Prezenți în orașul nostru de 16 ani, reprezentanții companiei s-au gândit să-și dezvolte afacerea. Pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați, noua fabrică va deservi atât partea de producție cât și cea de stocare a mărfurilor realizate de angajații de la Râșnov.
PsiControl dezvoltă și produce echipamente electronice și de comandă adaptate, concentrându-se din punctul de vedere al tehnologiei pe realizarea unor interfețe om-mașină, tehnologii de comunicații wireless și sisteme încorporate moderne.

Cu aproape 300 de angajați, în fabrica de la Râșnov, compania dorește să devină principalul furnizor de piese pentru produsele electronice. Inaugurarea noii fabrici de la Râșnov s-a făcut în prezența primarului Orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu, a președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea și a prefectului Județului Brașov, Cătălin Văsii.

După deschidere oficială și tăierea panglicii a urmat și o vizită la linia de producție. Invitaților li s-a explicat care sunt procesele de fabricare a produselor electronice, dar și proiectele pentru care se realizează aceste componente.

Pe lângă partea de producție de piese electronice, de-a lungul timpului, PsiControl s-a implicat și în comunitatea locală. Compania susține în prezent mai multe proiecte ce îi vizează pe copiii aflați în centrele de plasament, dar și pe cei cu probleme neurologice, iar de anul acesta îi susține și pe elevii Școlii Gimnaziale nr. 3. Sumele totale donate către aceste cauze ajung și până la 60.000 de euro pe an.

Felicitări companiei pentru dezvoltarea acestui proiect și mult succes în continuare.

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns